Transporti ajror

Transporti i mallrave kërkon organizim të mirë dhe njohuri për të gjitha kushtet e nevojshme për ekzekutimin e tij.
Transporti i Zgjuar është i përkushtuar për të ndihmuar kompanitë vendase dhe të huaja që ofrojnë shërbimet e mëposhtme:

TRANSPORTI AIR:

AIR FORWARD është një lloj produkti që preferon transportin ajror dhe ofron shpejtësi të ndryshme të shpërndarjes në raport me nevojat e konsumatorëve.
Në bashkëpunim me transportuesit e zgjedhur me kujdes, ne mbulojmë të gjitha destinacionet kryesore të linjave ajrore, në mënyrë që ju të mund të mbështeteni në efektivitetin tonë.
Gjithashtu, oferta jonë AIR FORWARD është mjaft elastike për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja specifike. Përveç ofertës sonë të derë më derë, ne gjithashtu ofrojmë fluturime nga aeroporti në aeroport, nga dera në aeroport dhe nga aeroporti në derë.