Për ne

Për ne

Smart transport është firmë private e cila vazhdimisht përmirësoi deri te nivellin më të lartë e bisimit dhe shpejtësinë e dërgesave, sigurisht edhe përgjiet të shpejta në lidhje me sektorin tonë.

Tek ne mundet gjithë të mbishteten te cilët kanë nevojë prej një transport të zbatuar profesionalisht dhe për bashkëpunim afatëgjatë me besim reciprokisht.Rrënjosur thellë është nivellin e kuptimin te Smart Transportit për të formuar lidhjet të forta me klientët edhe me partnerët ku besimin është e më shumë se e rëndësishmja.Shërbimin drejt klientëve është themelin e Smart Transportit, ne dëgjojme, mendojmë dhe përkujdesemi për dërgesat e të klientëve.

Me shumëvite eksperiencë duke ofruar shërbim të shumë firma të huaja edhe tona, kemi një fokus e caktuar për të kënaqesinë e klientëve dhe duke ndërtuar ortakëri afatgjatë, meritojme reputacion e një servis jashtëzakonisht i mirë. Dërgesë brenda kornizat e kohës, marrveshjen e shpejt për kërkesave tona, planimin në kohë dhe koordinim, të ngjarë të papritura është puna jonë.Kemi vlerësim të vazhdimuar prej klienteve tona si furnizuesi i besuar.Ndërtuam lidhje shumë të fortë, të qendrueshme, dhe afatëgjatë me klientëve tona.

E kemi zmadhuar shërbimet tonë nëpër Ballkanin dhe më tutje, dhe kemi themeluar ortakëri me kompaninë logjistikë botërorë, një veprim me i cili e kemi sjellur ky treg në arrij të klientëve tonë. Pa përjashtim a doni dërgesë e shpejt dhe më efektive, në kuptim shpenzimët për dorëzim, Smart Transport janë gati të i takojnë kërkesat juaja dhe të dallim bashkë me një zgjidhje e cilë do ju shkon më mirë për ju.

Fokusi jonë është në punën tuaj.