Transport I përmbledhur me kamion

Çdo javë organizojmë transport të mallit paketuar edhe depaketuar në rellacion Maqedonia Bullgaria dhe Bullgaria Maqedonia me kthim. Me kamion që e organizojmë ne si firmë (4.5tona) me një rampë hidraullike.

Shërbimet tona janë këto

Linja përmbledhur brenda krejt territorin e republikës së bullgaria.
Dorëzime të dërgesat drejpërdrejtë dhe ekspresë pas konfirmimit se mallin është gati për ngarkim
Ofrojmë mundësinë për shërbimeve shtesë siq janë ruajtje e mallit dhe shërbime doganit.
Timin jonë është gjithmonë në dispozicion tuaj dhe mundemi t’ju ndihmojmë me një transport të shpejtë dhe me një kualitet e lartë, çmimet kuptueshme, dhe jemi hapur për konsulltime më tutje.më shumë →

Dërgesë të shpejtë

Me rritjen e vazhdueshme të Solutions Smart Transport, ne do të përpiqemi të jemi një shembull i një kompanie të transportit të duhur që gjithmonë do të mbajë në mend të dy klientët dhe punonjësit e saj, të cilët vazhdimisht do të përmirësohen me risitë e përditshme të logjistikës në mënyrë që të jenë plotësisht të përgatitur për sfidat e përditshme.më shumë →