Цели утовари за камиони

 

Нашата комплетна услуга за копнен транспорт се состои од повеќе од 180 камионски терминали во повеќе од 50 земји, со над 3,500 неделни меѓународни поаѓања, со достава врата-до-врата и со целосни способности за следење на пратките, како и можности за царински услуги во повеќе од 275 канцеларии.