Збирен камионски транспорт

 

Специјалност ни е збирен транспорт од Европските земји до Македонија на палетизирана и на непалетизирана роба. Испорачуваме било каков вид на товар. Им помагаме на нашите клиенти константно да ги подобруваат своите транспортни мрежи, да се здобијат со конкурентна предност, давајќи им средства за брзо и ефикасно испорачување на производите на пазарот.

Секоја седмица организираме транспорт на палетизирана и непалетизирана роба на релација Македонија –Бугарија-Македонија со две поаѓања со сопствен соло камион (7.2 лдм/4.5т) со хидраулична рампа.

Нашите услуги вклучуваат:
· ЗБИРНА Линија на цела територија на Бугарија,
· Експресно превземање на пратки веднаш по потврдена спремност за утовар,
· Можност за шпедитерски услуги при извозна царина,
· Складирање на роба.

Нашиот тим е секогаш на Ваше располагање и Можеме да Ви излеземе во пресрет со експресна достава, квалитетна услуга, одлични цени и консултации за сите Ваши прашања од нашата бранша.